Deyme ey oldu. Dayaksiz anlamirler
Erzurum doğrunun, adaletin yanında olan kadim bir sehirdirdir.Ben Erzurumlu olarak bize yapılan o kadar haksızlıklar varki bizim yapmamiz gerekeni yaptı artık birilerinin dur demesi lazımdı bardağı taşıran o zaman geldi hakettiler.Biz o zaman federasyonu topa tutmamız lazımdı..yazık bu takım bizim o kadar çirkef olsanizda.kumpas kursanizda ne Erzurum nede Erzrumspor sahipsiz değil inadiniza mücadele edeceğiz ligde kalacağız.
Sevgili kardeşim bu yazını aklı ve izanı olan herkes doğru anlar;şiddet övücülüğü değil haksızlığın tarafı olmamak gereğinin izahıdır.Fatih Terimi,Arda Kardeşleri,TFF nin adalet katili hakemlerini Selçuk Yula’yı ve jöleli saçları ile masa maşında yorumlar yapan sözde spor yazarlarını unutmadık unutturmayacağız Erzurumlu olmanın şerefi ve olgunluğu ile Yüreğine kalemine sağlık #ÖMERDURSUN
Haklısın dostum beter olsunlar. Biz feniktiğimizde kimse dinlemedi. İyi olmuş
Çok doğru diyorsun.......
Evet Erzurum'a haksızlık yapıldı ama bu kulübün başkanı yönetimi bu şehrin sakinleri niye kıllarını kıpırdamadı. Bugün Erzurum kayak sezonu açan tek kış şehri ama bu şehre uçaklarda yer yok. Hani turizm. Ulaşım olmadan nasıl turizm olacak. Kimsenin çıtı çıkmıyor. Durum bu.
Tff , mhk istifaaa yeter ulannnnnnn hadsizlerrr ,,, alt liglerde her hafta hakemler dayak yiyor onlar insan degilmi,, demkekki makam mevki yüksek olunca sesde yuksek oluyor benim gozumde sıradan bir asayis olayıdır benim ulkemdeki en ucradaki kisi neyse en ustteki insanda aynidir ,, normal siradan bir kavga buyuttunuzde buyuttunuz ,,
Türk futbol ölmüş ağlayan yok çünkü gerçekler görülmüyor çünkü bu ülkede Erzurum spor bu hakimler yüzünde iki sefer küme düşürüldü kimse sesi çıkmadı ve hekim öyle gördü dediler ozaman Ankara gücü başkanı öyle gördü bir yumruk attı
Haklısın bende öyle düşünüyorum. Adaletse herkese aynı olmalı. Fenerbahçeye başka, Trabzona başka Erzuruma başka olursa yumuklar da havada uçuşur. Bugün Erzurumspor transfer yapamıyor oysaki o dönemde adalet olsaydı takım halen daha süper ligde olabilirdi.
Adam gibi yönetilmeyen kulüplerin en büyük bahanesi Hakemler...