ErzurumHaber Girişi : 18 Ağustos 2025 15:28

Ferhat Göçer unutulmaz bir gece yaşattı

Ferhat Göçer unutulmaz bir gece yaşattı

Erzurum Kültür Yolu Festivali’nin ikinci gününde sahne Ferhat Göçer’in oldu. Sevilen sanatçı, güçlü yorumu ve enerjik sahne performansıyla Erzurumlulara unutulmaz bir gece yaşattı.

Ferhat Göçer, Erzurum Kültür Yolu Festivali kapsamında Erzurum Etkinlik ve Miting Alanı’nda verdiği konserde on binlerce hayranıyla buluştu.

Göçer, Erzurumlu merhum sanatçı İbrahim Erkal’ın sevilen şarkısı “Canısı” yorumuyla başladığı konserinde; "Unutmuş Çoktan", "Sorarlarsa", "Gül ki Sevgilim" gibi en beğenilen eserlerini seslendirdi. Erzurumlular gece boyunca Göçer’e büyük bir coşkuyla eşlik etti.

Ünlü şarkıcı sahnede yaptığı konuşmada, “Kültür Yolu Festivali’nde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tabii ki bu festivali anlamlı kılan sizlerin buradaki varlığı. Böylesine görkemli ve coşkulu bir kalabalıkla karşıladığınız için sizlere yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.